Ochrana osobných údajov od 25.5.2018 podľa GDPR - európskeho nariadenia č. 2016/679 - Famer
  • Naša adresa
  • Partizánska 51, 951 93 Topoľčianky
  • Pracovné hodiny
  • Pon - Pia 8.00 - 16.00

Ochrana osobných údajov od 25.5.2018 podľa GDPR – európskeho nariadenia č. 2016/679


Ochrana osobných údajov od 25.5.2018 podľa GDPR - európskeho nariadenia č. 2016/679
Miesto
Levice, hotel GOLDEN EAGLE, Námestie hrdinov 12, vedľa DRUŽBY
Dátum a čas
17.05.2018 09:00 -
17.05.2018 15:00
Lektor
Ing. Pavol Kukučka - lektor s dlhodobou praxou v danej oblasti
Cieľová skupina
Všetci záujemci o danú problematiku
Poplatok
50€ na osobu

Prihláste sa na seminár hneď teraz Prihlásiť sa

Program

Po ukončení školenia, každý účastník obdrží OSVEDČENIE o absolvovaní školenia o ochrane osobných údajov.

Zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov

 1./ Dozviete sa ako prakticky realizovať prechod na GDPR

– ako skontrolovať doterajšie  agendy

– ako podľa nových pravidiel identifikovať v nich problémy

– ako realizovať nutné zmeny

 2./ Dostanete odpoveď na otázky: Pre splnenie podmienok prechodu na zákon č.18/2018 Z.z. bude potrebné

– znovu vykonať poučenie oprávnených osôb ?

– uzavrieť nové sprostredkovateľské zmluvy ?

– zmeniť, upraviť bezpečnostný projekt ?

– urobiť úplne novú bezpečnostnú dokumentáciu ?

– riešiť starú/novú Evidenciou a Registráciou informačných systémov ?

Osnova školenia:

 1./ Zásady spracúvania osobných údajov

– zásada zákonnosti, obmedzenia účelu, minimalizácie osobných údajov, správnosti, minimalizácie uchovávania

– zásada integrity a dôvernosti, zodpovednosti, zákonnosti spracúvania

2./ Právny základ spracúvania osobných údajov

– spracúvanie osobných údajov bez súhlasu dotknutej osoby

– spracúvanie osobných údajov so súhlasom dotknutej osoby

3./ Podmienky poskytnutia súhlasu

– so spracúvaním osobných údajov

– v súvislosti so službami informačnej spoločnosti

4./ Osobitné kategórie osobných údajov

– osobné údaje ktoré patria do osobitných kategórií

– výnimky pri spracúvaní osobitnej kategórie osobných údajov

5./ Právo na

– prístup k osobným údajom

– opravu osobných údajov

– výmaz osobných údajov

– obmedzenie spracúvania osobných údajov

6./ Povinnosti prevádzkovateľa a sprostredkovateľa

– štandardná ochrana osobných údajov

– špecificky navrhnutá ochrana osobných údajov

– záznamy o spracovateľských činnostiach

 7./ Zásady spracúvania osobných údajov

– bezpečnosť spracúvania

– bezpečnosť osobných údajov

8./ iné …

Tento seminár je bohužiaľ plne obsadený
* Položky s týmto označením sú povinné